Møt Contabilita sine dyktige medarbeidere

 

Ghulam Abbas   

Daglig leder og Autorisert regnskapsfører

Abbas er selskapets daglige leder og autorisert regnskapsfører. Abbas er utdannet revisor og har drevet med økonomi og regnskap siden 1995. Abbas har tidligere erfaring fra Riksrevisjonen hvor han reviderte Skatteetaten, Posten Norge og ErgoGroup (forgjenger til EVRY). Siden 2002, har Abbas parallelt med regnskap og revisjon drevet begravelsesbyrået, Al-Khidmat. Han kjenner derfor til alle sider med å drive egen bedrift, og kan bistå med økonomisk og praktisk innsikt til sine kunder.

 

Osman Khalil

Regnskapsmedarbeider

Osman har jobbet som regnskapsmedarbeider i 9 år. Han er en meget dyktig person, og er kjent for å levere høyt kvalitetsarbeid til rett tid. Osman er ansvarlig for en variert kundeportefølje fra forskjellige bransjer, med noe større fokus på kunder innen ulike håndverkstjenester, vare og detaljhandel.

 

Adnan Abbas   

Business Development, regnskap og rådgivning

Adnan er ansvarlig for selskapets økonomirådgivning og forretningsutvikling, i tillegg har han regnskapsansvaret for en variert kundeportefølje. Adnan er PRINCE2-sertifisert og har erfaring som konsulent fra ulike prosjekter innenfor økonomi- og IT-styring. Har operativ erfaring fra forskjellige økonomiroller, herunder som Business Controller. Den formelle utdannelsen består av master i økonomi og administrasjon fra NHH (siviløkonom), Master’s in International Management fra University of Sydney, og er i gang med master i regnskap og revisjon ved NHH.