Forenkle prosessene dine

Selskapet Contabilita hjelper deg med å effektivisere forretningsprosessene dine og spare verdifull tid til drift og utvikling. Videre hjelper vi deg med å administrere, spore og analysere alle dine økonomiske transaksjoner på ett sted, noe som gjør det enklere å optimalisere forretningsytelsen og ta smartere beslutninger. Dette er et resultat av lang fartstid med økonomioppgaver for selskaper i alle størrelser.

Spar tid og penger

Contabilita automatiserer kjedelige oppgaver som fakturabehandling, betalinger, fakturering og rapportering – slik at du kan fokusere på det som er viktig. Ved å se på alle prosesser og optimalisere disse, vil outsourcing være et kostnadsbesparende tiltak. Ved å outsource en del av dine tjenester til Contabilita er du i stand til å utvide virksomheten din.

Tilgang når som helst, hvor som helst

Plattformen vår gir enkel tilgang til forretningsdata fra hvor som helst i verden. Du kan få tilgang til den på hvilken som helst enhet når som helst – noe som gjør det enklere å holde styr på økonomien. Rapporter og samarbeidsavtaler som gir god oversikt hele veien.

Sikker og pålitelig

Vi tilbyr sikker lagring for alle dine økonomiske data, støttet av våre sikre servere og erfarne team av eksperter – noe som gir deg trygghet om at dataene dine alltid er trygge.

 

 

Riktig lønn til riktig tid er en forutsetning for fornøyde ansatte og en velfungerende virksomhet. Rett lønnshåndtering, utbetaling og rapportering i henhold til lover og regler er nødvendig for å unngå dyre gebyrer fra myndigheten. Contabilita er alltid oppdatert på de nyeste når det gjelder lønn. Vi kan derfor riktig lønnhåndtering og rapportering til rett tid i tråd med loven.

Contabilita tilfredsstiller alle nødvendige lovkrav for fakturahåndtering. Sammen finner vi løsningen som passer deg best. Vi kan enten fakturere for deg eller så kan du selv foreta faktureringen via våre systemer. Vi oppdaterer innbetalinger, følger opp utestående fakturaer med nødvendige purringer og hjelp med inkassotjenester.

La oss snakke sammen og finne ut hvordan vi sammen kan effektivisere virksomheten din.

Vi tar gjerne en titt på hva vi kan gjøre for deg og bedriften din. Send oss en e-post så tar vi kontakt for en uforpliktende prat.

Du kan også ringe oss på telefon:
925 21 000

Åpningstider er mellom 08.00 og 16.00 alle hverdager.